Bursdagsfest! Konsert med Erlend Ropstad

Bursdagsfest! Konsert med Erlend Ropstad

Det er ett år siden Spriten kunsthall åpnet på Klosterøya i Skien. Vi inviterer til fest og konsert lørdag 27. april og markerer dagen sammen med våre venner i Klosterøya Live og Underkultur.

Ettårsdagen markerer også at det er siste dag med utstillingen «Salte kyss I, II & III» av Shwan dler Qaradaki.

Erlend Ropstad
Kvelden starter med akustisk konsert med Erlend Ropstad.
Ropstad slapp nylig albumet «Hva om det ikke er sånn som du tror at det er» til stående ovasjoner. Musikken er nedtonet, tekstene er tilbakeskuende og kretser rundt temaer som kjærlighet, savn og ensomhet. «Ropstad perfeksjonerer den melankolske lykkepopsjangeren så bra at det underlige ikke er at han gjør det, men hvorfor han ikke har våget før.» (VG, terningskast 5).
http://www.erlendropstad.com/

Underkultur
Samme kveld lanseres også den første papirutgaven av Underkultur – magasin for kunst, kultur og design i Telemark/Grenland. Målet for Underkultur er å være et kryssningspunkt, en platform og en lav terskel. Vi vil heve frem nye talenter fra undergrunnen, sette spotlighten på unge up-and-coming utøvere, presentere alt som ikke er i de etablerte kulturklikkene, rebellene, fiolinister eller gatekunstnere.
http://underkultur.no/

Klosterøya Live
Klosterøya Live presenterer programmet for festivalen 24. og 25. mai. I tillegg loddes det ut et par festivalpass til heldige vinnere blant publikum!
http://www.klosteroyalive.no/

Vi spår en uforglemmelig kveld. Hyggelig hvis du vil være med!

Billetter i døra: NOK 100,-
Bar og grill utover kvelden. 18 års leg. plikt.

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å skrive en kommentar