UTSATT Isdalskvinnen - jakten på et narrativ

UTSATT Isdalskvinnen – jakten på et narrativ

ISDALSKVINNEN – JAKTEN PÅ ET NARRATIV
av og med M. H. Hallum
Spilles torsdag 2. april kl 19.00
Billetter:  kr 100,- (selges i døra)

 

Isdalssaken er en av Norges mest omtalte kriminalmysterier. Dramatiker, M. H. Hallum, har arbeidet med etterforskningsdokumentene siden høsten 2017. Ettersom Hallum har fulgt den etterlyste kvinnens bevegelser i kronologisk tid, framfor kronologien i politiets etterforskning, forsvinner det kjente narrativet om den døde kvinnen ut av syne.

 

‘Vi kan tenke oss at vi befinner oss på et avsidesliggende hotell på Vestlandet i 1970. Det serveres likør i små glass og fetteren til kokken står for den musikalske underholdningen.’

 

Produsert etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS,
støttet av Dramatikkens Hus og Norsk Kulturråd.

 

M. H. Hallum har skrevet en rekke sceniske verk som har vært framført nasjonalt og internasjonalt. Hallum var nominert til Den nasjonale Ibsenprisen 2014 for Rekonstruksjoner og vant den med Solveigs 2. Sang i 2018. Solveigs 2. Sang var også nominert til Prix Europa 2017. Hallum mottok Skien kommunes kunstnerstipend 2014 og var husdramatiker ved Dramatikkens hus 16/17. Hun tar for tiden en master i filosofi i Ibsenstudier. Hennes dramatisering av Jonas av Jens Bjørneboe har premiere på Kilden Teater januar 2020.

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å skrive en kommentar