Nylyd #51: Joakim Blattmann & Ricardo Del Pozo

Nylyd #51: Joakim Blattmann & Ricardo Del Pozo

Torsdag 13. september kl 21 (dørene åpner 20)
cc: 100,- | 50,- (student)
Fri aldersgrense

Joakim Blattmann – elektronikk
Ricardo del Pozo – elektronikk, visuals

Joakim Blattmanns arbeid med lyd spenner seg fra skulpturelle installasjoner og komposisjon til audiovisuelle arbeid og konserter. Akustisk økologi, feltopptak og objekters iboende akustiske egenskaper er tilbakevendende temaer. I konsertuttrykket er prosesserte feltopptak, elektronikk, droner og ulike strengeinstrumenter ofte bærende elementer. Blattmann er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, og har tidligere vist arbeider ved blant annet Østre – Hus for lydkunst og elektronisk musikk, Trondhjems Kunstforening/Meta.Morf, ACUD Kino med Clemens Wilhelm (DE). AMRO (AT) og Supermarket i Stockholm med RAM Galleri.

Ricardo del Pozo arbeider med digital lyd og video, hver for seg eller i kombinasjon med hverandre. Gjennom digitalt sanntidsbaserte prosesser, sikter del Pozos arbeider på å adressere de formale aspektene ved innspilt materiale – klangen av et objekt, fargen eller bevegelsen i en video. Ricardo er utdannet ved Kunstakademiet i Bergen.

Blattmann og del Pozo har samarbeidet om både verk og utstillinger i en årrekke, og kuraterer sammen lydperformance-rekken «Spaces Speak». Performanceserien fokuserer nettopp på interaksjonen mellom lyd og bilde.

Nylyd h2018 er kurater av Lerin/Hystad.

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å skrive en kommentar