Nylyd #79: ONKOD Mutasjoner

Nylyd #79: ONKOD Mutasjoner

Velkommen til klubb ONKOD Mutasjoner /// Bevegelse #2

Skeive Motstandsbevegelser og Dahir Doni inviterer til klubbkveld.

Lørdag 10. september
Aldersgrense: 18 år
CC: Gratis
Dørene åpner kl. 20.00 og vi spiller ut i nattetimene i galleri Hi10s lokaler og i Folques gamle bakgård. (Henrik Ibsens gt 10).

ONKOD Mutations
Sound of the marginalized brutes and delicate at heart

ONKOD Mutasjoner er et gjentakende og sporadisk event i Oslos undergrunnsscene, kjennetegnet av kollaborative og varierte opplevelser som strekker seg over flere felt: Alt fra kunst til performative arbeid med musikalske innslag til store produksjoner for SALT, VICE og Munchmuseet.

Til Grenland Pride og Hi10 har det kunstneriske kollektivet skreddersydd en natt spekket med audiovisuelle eksperiment, en guide til det uprosesserte og fragmenterte innen interseksjonalitet, etterkrigsrekonstruksjoner og euforisk overlevelse.

Dahir Doni er en dj & multimedia artist basert i Oslo. Han er grunnlegger av ONKOD, som er dedikert til å levere kontemporær klubbmusikk fra sør for ekvator. Dahir sitt lydbilde preges av uptempo rytmer, på kryss og tvers av sjangre. Hardtslående trommer og flytende melodier. Han tar med seg bølgen av progressiv klubb musikk fra Sør, blandet med DIY elementer for å vise frem en ny og konfronterende personlighet som setter fri både kroppen og tale.

ASDFGHJKL (Hun/henne)
ASDFGHJKL er artisthåndtaket for DJ og skribent Faduma. En ny dristig sonisk stemme i Oslos undergrunnsscene. Dj-settene hennes trekker fra en rekke stilistisk innflytelse, og er konfronterende og sjangeroverskridende klubbmusikk som styrer mot eklektisk elektronisk musikk. Det nyeste medlemmet av ONKOD- kollektivet. Hun har raskt blitt kjent for å være en ustoppelig kraft som ryster hvert dansegulv hun møter.

NAGAVER (Han/ham)
NAGAVER er et performativt, sonisk kunstprosjekt av Ilavenil Vasuky Jayapalan og tar i utgangspunkt inspirasjon fra de myteomspunnede Nagaene, Tamilsk film- og folkemusikk, samt for den første LP’en “OBEY THE KING” også virkeligheten rundt nasjonsbygging og krigføring. Det er kolossale musikkstykker som tar deg med på en reise gjennom motstand og krigføring. Ødeleggelse, sorg, magi og transcendens, samt feiring av kriger vunnet.Visuelle installasjoner og skulptur av Phillip Mcleoud.

Klubb ONKOD er Skeive Motstandsbevegelser sitt bidrag til Grenland Pride. Skeive Motstandsbevegelser er et kunstprosjekt initiert av Skiens Kunstforening i samarbeid med kurator Heiki Riipinen og kollektivet ERGI ved Una Mathisen Gjerde. Andre samarbeidspartnere om ONKOD er Galleri Hi10, NyLyd, Duestien Radio og Telemark Bryggeri.