AVLYST! Nylyd: Endresen & Westerhus

AVLYST! Nylyd: Endresen & Westerhus

Kveldens konsert med Sidsel Endresen og Stian Westerhus i Spriten Kunsthall er dessverre avlyst. I samråd med artistene har vi kommet frem til at det ikke er forsvarlig å legge ut på landeveien på dette føret. Vi jobber for å finne en ny dato for konserten og melder så fort vi vet noe mer. Vi beklager dette på det sterkeste.

Torsdag 26. mars kl 21.00 gjester to av Norges mest særegne artister Spriten Kunsthall og Nylyd. Sidsel Endresen og Stian Westerhus er fornyere av musikk, intet mindre. Sterke stemmer – en flerdimensjonal enhet – utfyllende og utfordrende. 

Deres første utgivelse fra 2012 «Didymoi Dreams» ble belønnet med en velfortjent Spellemannspris og ble rost opp i skyene på tvers av landegrenser. The Guardian skrev blant annet at det var «power, originality and fearlessness» og BBC omtalte den som «an enthralling listen». 

Stian Westerhus & Sidsel Endresen er endelig tilbake med ett nytt sett banebrytende improvisasjon; «Bonita». De leverer så til de grader med et uttrykk som er alt fra magisk, mystisk, vakkert og skremmende på en gang. Essensiell lytting for alle de eventyrlystne musikkelskere. 

Billetter i døra: 200,- / 150,- (stud./medl. Grenland Jazzforum). Fri aldersgrense.

Konserten arrangeres i samarbeid med Grenland Jazzforum.

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å skrive en kommentar