Karawane - Labyrint

Karawane – Labyrint

Karawane – Labyrint
Spriten kunsthall, Tømmerkaia 19, Skien
1.-3. april 2022. cc: 150,- (ordinær) / 100,- (student)
Kjøp billetter her >

Labyrinten som åsted, tilstand, erkjennelsesprosess og bilde av verden danner utgangspunktet for Karawanes nye prosjekt: En poetisk, musikalsk odyssé gjennom et mørklagt landskap der unntakstilstanden er opphøyd til å bli den nye normalen.

Karawane ble dannet av Anette Röde Hagnell og Chris Erichsen våren 2019. Det vokste ut av et musikalsk samarbeid som har fått et stadig mer visuelt uttrykk og et scenisk samarbeid som har fått et stadig mer musikalsk uttrykk.

Karawane er i sin natur et nomadisk prosjekt som inngår nye allianser ved hvert stoppested. I Labyrint skrur vi oss inn i et kraftfullt visuelt univers i samarbeid med billedkunstneren Sigvei Ringvold. Ringvolds arbeid handler om nedbrytning som forutsetning for ny tilblivelse: rester av verden, spor av levd liv, bestående av vesener av fluoriserende avtrykk av avfallsmatriser og materialer i oppløsning. Disse bringes inn i et mørkt rom hvor vi oppdager dem på nytt, i et annet lys.

I dette rommet beveger Anette Röde Hagnell seg – lenger og lenger inn i labyrinten. Via poetiske visualiseringer i sine nyskrevne tekster, går hun inn mørket. Vi dras med i en tankestrøm framført med ekspressiv vokal, omsluttet av lydbildene og musikken til Chris Erichsen og Snorre Sjønøst Henriksen.

Anette Röde Hagnell: Tekst, musikk, vokal, trekkspill
Chris Erichsen: Musikk, diverse instrumenter
Sigvei Ringvold: Rom, scenografi, kostyme
Snorre Sjønøst Henriksen: Musikk og lydarbeid
Agnar Ribe: Lysdesign og teknikk
Einar Ottestad og Truls Hannemyr: Lyd
Tekstkonsulent: Kjersti Wold
Regikonsulent: Tor Arne Ursin
Co-produsert av Grenland Friteater
I samarbeid med Spriten Kunsthall
Støttet av Norsk Kulturråd

Foto: Hans Petter Eliassen

NB! Vi gjør oppmerksom på at forestillingen spilles i tårnet på Spriten Kunsthall. Lokalene er kun tilgjengelig via trapper.