Nylyd #76: BEAM SPLITTER extended

Nylyd #76: BEAM SPLITTER extended

Nylyd #76: BEAM SPLITTER extended
Torsdag 31. mars kl 20 (dørene åpner 1930)
Billetter: 100,- / 50 (student) + avg.
Kjøp billetter her <3

Audrey Chen – vokal/elektronikk
Henrik Munkeby Nørstebø – trombone/elektronikk
Eivind Lønning – trompet/elektronikk
Espen Reinertsen – saksofon/elektronikk

To idiosynkratiske duoer smelter sammen til en ekstatisk organisme, hvor fire nærmikkede, akustiske lydkilder med ekstern analog og digital elektronikk er det fysiske utgangspunktet for en flerdimensjonal og uendelig variert lydverden. Kvartetten debuterte med et bestillingsverk for «Asphalt festival» i Düsseldorf i 2018, og består av fire utøvere som lenge har sprengt grenser for sine respektive instrumenter.

BEAM SPLITTER (Henrik Munkeby Nørstebø og Audrey Chen) har turnert kloden siden 2015, og presentert musikken sin i alt fra vinkjellere til fabrikklokaler, på jazzfestivaler og samtidsmusikkserier, foran den olympiske stadion i Kiev, på rockeklubber og i Buenos Aires’ tradisjonstunge Teatro Colón.

Eivind Lønning og Espen Reinertsen har som duoen STREIFENJUNKO i over 10 år pløyd ny mark med sin nyskapende musikk. Med verden som arena har de spilt over 200 konserter, og fortsetter å skape musikk som er fokusert og original, og som etter år med samspill stadig tar nye og uventede former.

www.beamsplitter.org/plusplus
www.streifenjunko.no