Nylyd: Kleive & Kassen

Nylyd: Kleive & Kassen

Velkommen til en unik konsertopplevelse hvor to av våre mest fremoverlente musikere improviserer frem nye lyder i duoformat!

Audun Kleive – slagverk / elektronikk
André Kassen – saxofoner / elektronikk
Sigurd Ytre-Arne – live visualisering

Billetter: 100,- i døra
18 år. Åpen bar.
Dørene åpner 20:00
Konsertstart: 21:00

Audun Kleive:
Det er ingen overdrivelse å påstå at Audun Kleive er blant Norges jazzelite. Hans mangslungne karriere startet på det tidlige 80-tall og samarbeid med Anne Marie Giørtz, Sidsel Endresen, Terje Rypdal og Nils Petter Molvær. Kleive ble i 1989 kåret til «Årets Jazzmusiker» og hadde fra 1990 et fruktbart triosamarbeid med Jon Balke og Per Jørgensen under navnet JøKleBa. Utover 00-tallet har Kleive jobbet sammen med artister som utforsker muligheter i elektronisk musikk, så som Jan Bang og Erik Honoré. Sammen med Espen Gjelstad Gundersen driver Audun Kleive Audiopol lydstudio i Ibsenhuset i Skien.
http://www.audunkleive.com/

André Kassen: 
André Kassen er saxofonist fra Skien som har en mastergrad i utøvende musikk fra Universitetet i Agder. Spiller bl.a. i Michael Aadal Group, The Snake Decides og Scheen Jazzorkester m.m. Samarbeider også bl.a. med Jan Bang, Erik Honoré/Greta Aagre, Audun Kleive, Rune Klakegg, Bjørn Klakegg og Jørn Erik Ahlsen. I 2012 mottok han Telemark fylkes kunstnerstipend.
http://www.soundcloud.com/kassen

Sigurd Ytre-Arne: 
Sigurd Ytre-Arne er født i Bergen i 1988, oppvokst i Telemark og bor nå i Oslo der han jobber som musiker, produsent, komponist og videokunstner. Som komponist og produsent er han aktiv med duoen Wauwatosa sammen med vokalist Natalie Sandtorv, trioen Elif med Tobias Ørnes Andersen og Håkon Aase og et soloprosjekt. Ytre-Arne spiller også trommer, keyboard og elektronikk i bandene Englestøv, Komakid og Since Rabbit.
www.sigurdytrearne.com

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å skrive en kommentar