The Dahmer Syndrome

The Dahmer Syndrome

Spriten Forlag lanserer M. H. Hallum A Thing of Beauty og The Dahmer Syndrome på Folque Café i Skien fredag 5. september kl 19.00. Vi feirer med opplesning og minikonsert ved Signe Salvesen.

M. H. Hallum
A Thing of Beauty og The Dahmer Syndrome
ISBN 978-82-999407-2-6

I leiligheten til Jeffrey Dahmer finner politiet polaroidbilder av døde kropper. I fryseren ligger hoder pent pakket inn i plastikkposer. I kjøleskapet ligger et hjerte. Under rettsaken forteller Dahmer at han tok livet av unge menn så de ikke skulle forlate ham.
Historien er full av eksempler på mennesker som konstruerer sin parallelle virkelighet på siden av storsamfunnet. Kan fantasiene og ideene til en seriemorder fortelle oss noe om brutalitetens logikk?
M. H. Hallums poetiske tekster rører ved essensen i den brutale og sårede menneskesjelen.
 
M. H. Hallum er mottaker av Skien kommuneskunstnerstipend og Dramatikerforbundets ‘gledesglasset’. Teaterforestillingen A Thing of Beauty vant Osloprisen 2013 for beste sceneforestilling. Hallum er nominert til Ibsenprisen 2014.
 

Bokutgivelsen av A Thing of Beauty og The Dahmer Syndrome lanseres i forbindelse med premieren på Øystein Johansens oppsetting av begge tekstene på Black Box i Oslo i perioden 27.-31. august.

Bokutgivelsen er formgitt av Rune Døli (Modest).

Lansering Oslo: Black Box Teater 27. august kl 19 i forbindelse med premieren på The Dahmer Syndrome
Lansering Skien: Folque Café 5. september kl 19

Boken kan kjøpes her >

Forhåndstitt:

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å skrive en kommentar